Kalvehave Spejderne

Kalvehave Spejderne

Hvorfor skal spejdere altid binde knuder?


Jo selvfølgelig for at du ikke skal komme til skade, hvis tårnet braser sammen, fordi du ikke har bundet det rigtige knob!


Ved sidste spejdermøde i torsdags hos Kalvehave-spejderne tog det børnene 1½ time at bygge dette lille A-tårn, blive fotograferet i det og pille det skilt ad igen.


Det næste tårn skal være meget højere, så alle de andre spejderne også kan være i det, mente nogle af vores spejderne fra 0-2.klasse, du kan se dem her.


Det er Fatima, Lulu, William, Isolde, Bertil, Phillip, Anton, Isabella, Vilfred, Mads og nogle ledere.

Affaldsindsamling:


Søndag 31.marts brugte KFUM-spejderne og nogle lokale beboere og en hund i Kalvehave et par timer på at samle skrald i Kalvehave havn, op langs stranden til skoven, Viemose rasteplads, Put-i-Mørke, 3 små rastepladser på Præstøvej.


Det blev til ca.65 kg affald plus 30 kg Hardie-plader og 457 cigaretskodder og ½ madpakke. Fotoet er affald smidt ned af en skrænt ved Put-i Mørke. Hvert hold fik 3 poser at samle i: 1 til glas, 1 til plast og en til rest.


Vi manglede affaldsgrapsere til holdene, så man bedre kunne have samlet helt rent inde i buske og ved brombærkrat, så det satser vi på at søge penge til, til næste års affaldsindsamling.